Vacature:

Project manager werktuigbouwkunde

Wil jij graag werken voor een toonaangevend bedrijf op het gebied van industriële gasreiniging en bijdragen aan een beter milieu en schone lucht? Bij Ecosystems Europe BV hebben we onlangs enkele mooie projecten in opdracht gekregen en daarom zijn we op zoek naar een ervaren en hands-on Project Manager Werktuigbouwkunde met affiniteit voor elektrotechniek om ons team te versterken.

Als Project manager werktuigbouwkunde ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van contracten voor de levering van technologie voor industriële gasreiniging. Je bereidt gedetailleerde projectplannen voor en zorgt voor de beschikbaarheid van benodigde materialen. Je rapporteert projectkosten en vergelijkt verwachte en actuele kosten. Ook stuur je eventuele externe partijen aan, zoals machinefabrieken, die nodig zijn voor het samenbouwen en opleveren van de installaties.

Heb jij een HBO diploma in b.v. Werktuigbouwkunde, werkervaring in de procesindustrie (bijvoorbeeld op het gebied van pompen, tanks, leidingen, staalbouw, etc.), sterke communicatieve vaardigheden en ben je een goede teamspeler? Dan zijn wij op zoek naar jou! Daarnaast is uitstekende beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift en de bereidheid tot internationaal reizen een vereiste, net zoals minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring in het rapporteren van projectkosten. Het zou goed uitkomen als je voor deze functie direct beschikbaar bent.

Wij bieden een uitstekende baan met uitstekende arbeidsvoorwaarden bij een groeiend en internationaal actief bedrijf.

Sollicitaties kunnen worden verzonden naar Ecosystems Europe BV t.a.v. Dhr. Wytse de Jong of per mail naar [email protected]. Voor technische informatie kun je contact opnemen met +31 72 820 02 70.

Ecosystems Europe BV
t.a.v. Dhr. Wytse de Jong.

Voor meer informatie: +31 (0)72 8200 270 vraag naar Wytse de Jong
E-mail: [email protected]

Ecosystems Europe BV
De Droogmakerij 20D
1851 LX Heiloo, The Netherlands
tel +31 (0)72 820 0270

Open sollicitatie:

Project manager, project engineer, werktuigbouwkunde, procestechniek, instrumentation engineer meet en regeltechniek

Als je geïnteresseerd bent om voor ons te werken en bij te dragen aan ons succes, stuur ons dan gerust een open sollicitatie en je CV. We zijn vrijwel altijd op zoek naar ervaren en hands-on project managers en project engineers in de werktuigbouwkunde, elektrotechniek en procestechniek met affiniteit voor elektrotechniek om ons team te versterken.

We willen graag weten welke kwaliteiten jij met je meebrengt en hoe jij ons team kunt versterken. Stuur je sollicitatie en CV naar Ecosystems Europe BV t.a.v. Dhr. Wytse de Jong of per mail naar [email protected]. We nemen graag contact met je op als we een passende vacature hebben of als we meer informatie willen over jouw kwalificaties en ervaring.

Stuur je gegevens en CV naar:

Ecosystems Europe BV
t.a.v. Dhr. Wytse de Jong.

Voor meer informatie: +31 (0)72 8200 270 vraag naar Wytse de Jong
E-mail: [email protected]

Ecosystems Europe BV
De Droogmakerij 20D
1851 LX Heiloo, The Netherlands
tel +31 (0)72 820 0270

MECS TECHNOLOGIES-020

Latest news & more